If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво точно означава "Distinctive" за Алфа Ромео 156
Какво има да се разчита? 2.0 бенз, 02.1999г. динстинктив с кожа Момо не знам си къв цвят.
Колеги, въпроса си остава какво точно е "Distintive".
Колата е Алфа Ромео 156 2.0 1999 год.
"климатроник, имобилайзер, лети джанти, ел. стъкла, ел. оглидала, ел. регул. фарове, тон. стъкла, цен. заключване, стерио, аларма, хидравлика, черен кожен салон, борд компютър, 4 въз. възглавници, абс, халогени, боя сив металик, бензин" Колата е със спортно окачване - Дали е оригинално ???
Чакам мнение, ако може по-подробно. Какво е "Distintive" ??????
Справка за автомобили Alfa Romeo, Lancia и Fiat по номер на рама (VIN)
те и моя, пак си е дистинтиве
Catalogue: T7 | 156 BENZINA (1997-2002)
MVS: 116.825.0(0) | BN 2.0 TS 16V CF2 RICCO
Engine Stamp: AR 32301
Version Code: 932A2
Version: V3 | BN RICH/DISTINTIVE
Engine Version: M3 | 2000 T.S. CF2
Interior: 494 | PELLE MOMO BLU
Vehicle No:
Engine No:
Prod. date: 1998-09
Колеги само аз ли имам проблеми с тоя VIN Помогнете с един линк Нещо ми се бъгва
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
"климатроник, имобилайзер, лети джанти, ел. стъкла, ел. оглидала, ел. регул. фарове, тон. стъкла, цен. заключване, стерио, аларма, хидравлика, черен кожен салон, борд компютър, 4 въз. възглавници, абс, халогени, боя сив металик, бензин" Колата е със спортно окачване - Дали е оригинално ???
Моята кола е абсолютно същата както сия описал.. Не е 156 , но все едно е неиния опис. До колкото си спомням моята беше ,,прогрешън,, , но не съм сигурен щото така и ненамерих работещ вин-модулатор във форума...
Сега ме присетихте пак с тази тема и се мъча тук с един на руски ама то няма нищо в него Някой ако ни зарадва с едни линкче за по лесно
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
е добре де нали ти направих описание на трите изпълнения.ако в действителност е диздинктив трябва да има прагове,карбон,кожен волан, дъра бъраа........!а това , че има разни хибриди е друга бира.
абе мен ако питате никакво значение няма, ако ще я продаваш купувача ич няма да го интересува дали "ДЕЗИНФЕКТИВ" или квото там е
важното е това дето го има да работи,колкото толкова,на който не му аресва да е гледал преди да купува
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment